bb glow

WAT IS BB GLOW?

Dit is een behandeling die oorspronkelijk uit Korea komt. Het geeft je gezicht een mooi, egaal en stralend effect zonder gebruik te maken van make-up.

€129 / 90 min

Behandeling

 1. Huidmeting
 2. Reinigen 
 3. Peelen gezicht ‘Enzymatic Skin Peeling’ decolleté ‘Scrub Plus’
 4. Meso / BB Glow serum 
 5. Collageen Lifting vliesmasker
 6. Beschermen, passende crème

Voordelen

 • Intensief hydraterend
 • Verminderd vlekken
 • Maakt de huidskleur egaler
 • De poriën zijn minder zichtbaar
 • Verminderd couperose
 • Vervaagt rimpels en kleine littekens

Het BB Glow serum wordt met een dermapen ingebracht. De behandeling is nagenoeg pijnloos. Voordat het serum wordt ingebracht wordt eerst de huid gereinigd en vervolgens gescrubd. Alle dode huidcellen zijn verwijderd. Let’s start with the BB Glow serum!

Naast het BB Glow serum worden de rimpels en/of pigment nog extra aangepakt. Dit kan heel mooi in combinatie met de meso serums. Voor de rimpels werken wij met de Salmon Gold. Dit is een hoog verrijkte anti-aging serum en stimuleert de aanmaak van collageen. Daarnaast is het ook een intensieve hydra-bomb voor de huid. Heb je last van pigmentvlekken? Dan wordt er gewerkt met het Whitening Stem Cell serum, dit zorgt ervoor dat het aanzienlijk wordt verminderd.

Wij adviseren de behandeling drie keer in korte tijd te herhalen voor het beste resultaat. Vermijd 4 weken na de behandeling zo veel mogelijk direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Het is verstandig om de behandeling uit te voeren na de zomermaanden.