hannah intense treatment (bindweefselmassage en peeling)

PEEL & BOOST

Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens boosten van de huid door een medium peeling in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage. Deze combi zorgt voor meer opname van actieve werkstoffen. Met de Trans6peel wordt de huid gestimuleerd en gepeeld en het oppervlak wordt hierdoor egaler gemaakt. Littekens als gevolg van acne verzachten en het heeft tevens een antimicrobiële werking waardoor acne zal verminderen. De celvernieuwing word dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntje en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

Door de Trans6peel in combinatie met de bindweefselmassage toe te passen, wordt de effectiviteit van de peeling vergroot, de huid nog intenser gestimuleerd en verstevigd en het zorgt voor een hoger opnamevermogen van de actieve werkstoffen die tijdens de behandeling gebruikt worden.

€99 / 90 min

Behandeling

 1. Huidmeting
 2. Reinigen
 3. Peelen gezicht ‘Enzymatic Skin Peeling’, decolleté ‘Scrub Plus’
 4. Peelen ‘Trans6peel’
 5. Stimuleren ‘Cell Active’
 6. Onzuiverheden verwijderen en naar keuze wenkbrauwen epileren en/of een zone harsen
 7. Bindweefselmassage
 8. Vitamin of Sparkling Spray
 9. Herstellen ‘Detox Masker’
 10. Nek en schouder massage
 11. Beschermen, passende crème

Voordelen

 • Verbetert de algehele huidconditie
 • Verbetert de huidstructuur
 • Verhoogt de opname van voedingstoffen
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • Verzacht littekens
 • Natuurlijk liftend effect
 • Preventieve werking bij het ontstaan van rimpels
 • Vermindert hyperpigmentatie en huidverkleuringen
 • Reguleert de talgproductie
 • Helpt onzuiverheden te verminderen
 • Helpt de huid meer weerbaar te maken bij roodheid en huidirritaties

Wat is een Bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is ontzettend populair, the new botox maar dan op een natuurlijke wijze! Deze stevige massage is erop gericht de huid te verbeteren en te verjongen. Door middel van speciale massagetechnieken wordt de huiddoorbloeding gestimuleerd, blokkades in de huid worden losgemaakt, rimpels en kraaienpootjes worden aangepakt en de huidconditie verbeterd.

Wij adviseren om vanaf je 30e regelmatig een bindweefselmassage te laten uitvoeren, zo rem je het verouderingsproces van je huid en breng je jouw huid in topconditie.

Wat is Trans6peel?

De hannah Trans6peel helpt pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. Het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor een onzuivere huid zal verbeteren. Deze behandeling, uitgevoerd door een gespecialiseerde en goed geschoolde huidcoach, is daarnaast uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties en zelfs een gevoelige huid kan meer weerbaar gemaakt worden.