powder brows

Ieder mens is anders en iedereen heeft zijn of haar eigen wensen voor de perfecte brow!

Powder Brow is een Permanent make-up (PMU) techniek, namelijk het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. De huid bestaat uit drie lagen: de epidermis (opperhuid), dermis (lederhuid) en de subcutis (onderhuids bindweefsel). PMU wordt minder diep ingebracht dan een tatoeage die in de derde huidlaag (onderhuid) bevindt. Hierdoor is een tatoeage écht permanent.

Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd. Er wordt geen strakke lijn getekend maar een soort schaduw waardoor het lijkt alsof je wenkbrauwen met poeder hebt aangezet. De powder brows zien er natuurlijk uit. Voor iedereen is deze behandeling uiterst geschikt.

€350 / 130 min

Als je twijfelt of permanent make-up iets voor jou is neem dan contact op voor een vrijblijvend intake gesprek. 

We doen alles volgens de hygiënische standaards en regels van de GGD. 

PMU behandeling

Bij Beautybless krijg je eerst een intake gesprek en vul je een gezondheidsverklaring in. Daarna bepalen wij samen de vorm en de kleur dat bij je past. Een tweede behandeling is altijd inbegrepen om het gewenste eindresultaat te behalen. Met PMU zie je er op elk moment van de dag mooi uit. Meestal is de pigmentatie in het begin iets donkerder dan gewenst. Een week na de behandeling zal het lichter worden. Het resultaat gaat anderhalf tot twee jaar mee. De pigmentatie zal dan vervagen en verdwijnt langzaam.